Προτάσεις / Συμβουλές

Πίνακες Ζωγραφικής για Σαλόνι

Κάντε μια εντυπωσιακή ανανέωση με Πίνακες Ζωγραφικής για Σαλόνι και διακοσμήστε κατάλληλα τον χώρο σας με τις προτάσεις της Γκαλερί Τσούκας!

Όσον αφορά τον χώρο που κατοικούμε, θεωρούμε ότι το σαλόνι μας είναι η καρδιά του σπιτιού. Ετοιμάσαμε μια σειρά από πίνακες ζωγραφικής για σαλόνι, από την πλούσια συλλογή της Γκαλερί Τσούκας, με έργα ελλήνων και ξένων ζωγράφων που θα βοηθήσουν στην επιλογή της διασκόσμησης του χώρου σας.  Εμπνευστείτε από τους πίνακες ζωγραφικής για σαλόνι που ακολουθούν!

Επιλέξτε Σύμφωνα με το Χρώμα που ταιριάζει στο Σαλόνι σας

Kαφέ

Πολύχρωμοι

Μπλε

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του σαλονιού σας αφορά κυρίως την προσωπικότητά σας και είναι απαραίτητο να νιώθετε άνετα και όμορφα εσείς με την μετατροπή που θα προσδώσουν οι πίνακες ζωγραφικής για σαλόνι που θα επιλέξετε. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής, διακοσμητής ή καλλιτέχνης για να διαλέξετε τους κατάλληλους πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι σας. Αρχικά, αφήστε την φαντασία σας να σας προτείνει πίνακες, ενώ εμείς στην Γκαλερί Τσούκας είμαστε πάντα δίπλα σας ώστε να σας συμβουλέψουμε με την εμπειρία και την εξειδίκευση μας, αρκεί να μας επισκεφθείτε στην Γκαλερί μας στην Καλλιθέα επί της οδού Δαβάκη 34 για να συζητήσουμε και να επιλέξουμε μαζί τους πίνακες ζωγραφικής για το σαλόνι σας.

Άλλος ένας τρόπος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους πίνακες είναι να σκεφτείτε το πώς χρησιμοποιείτε το σαλόνι σας: για επίσημες συγκέντρωσεις, απλές οικογενειακές ή πάντα μεταξύ φίλων και γνωστών; Πώς θέλετε η οικογένειά σας ή οι επισκέπτες σας να αισθάνονται όταν βρίσκονται στο σαλόνι σας: εντυπωσιασμένοι, χαλαροί ή ανέμελοι; Όπως κι αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το σαλόνι σας, στην Γκαλερί Τσούκας θα βρείτε τους κατάλληλους πίνακες ζωγραφικής για να το διακοσμήσετε!